Árajánlatot kérek!

Beltéri falfesték – Protektor hőszigetelő festék: német minőség!

Időtálló minőség a beltéri falfestésben – Segítség kezdő és haladó lakásfelújítóknak!

Építkezés, lakásfelújítás előtt állsz? Szobafestés feladatai váltak szükségessé, de tanácstalanul keresgélsz a szaküzletek festék kínálatában? Nem tudod, hogy milyen típus, márka, szín lenne a megfelelő a konyhába, vagy a nappaliba?

A falak festése egyértelműen hozzájárul ahhoz, hogyan érezzük magunkat otthonunkban, és a lakberendezési stílus egyedi jegyei is kiemelhetőek a megfelelő szín választásával. Természetesen a festés sok teendővel jár, ugyanis a pakolás, a bútorok védelme, a falak szabaddá tétele mind időigényes feladat. Ha már rászántad magad, érdemes olyan festék mellett dönteni, mely időtálló minőséget képvisel és nem lesz szükség a következő évben ismételten a felújításra.

Protektor-arajanlatkeres-belteri-feluletekre

Valóban egyforma minden festék?

Laikusok számára könnyen tűnhet úgy a széles választékot látva, hogy csak ár és márkanév tekintetében különböznek egymástól ezek a termékek. Valójában azonban sokkal többről van ennél szó!

Mi alapján érdemes választani?

Nyilvánvalóan elsőként a színt célszerű meghatározni, hogy az egyes helyiségekben milyen hatást szeretnél elérni a falak színével. Emellett azonban egészségügyi és higiéniai szempontok is szerepet kell, hogy játsszanak a választáskor!

Tényleg vannak mérgező falfestékek?

Bármilyen furcsa is, de egyes gyártók a felvitel megkönnyítése érdekében olyan anyagokat is kevernek a festékbe, melyek kipárolgásuknál fogva még akár hónapokkal a festés után is szennyezhetik otthonod belső levegőjét. Egyértelmű, hogy ezek használatát jobb elkerülni az olyan helyiségekben, ahol a család mindennapjait tölti.

„Olcsó húsnak híg a leve” ?

Ez különösen igaz a falfestékekre, ugyanis az elsőre árak miatt szimpatikusnak tűnő termékek a felvitelt követően kipárolgó vegyszerek miatt allergiás tüneteket okozhatnak. Sajnos tény, hogy egyes gyártók ezeket az allergiát keltő összetevőket fel sem tüntetik a terméken, így gyanútlan vásárlók százai választják e típusokat, nem is tudva az egészségügyi kockázatról.

Választás előtt tehát érdemes tisztában lenned azzal, hogy sok gyártó célja elsődlegesen a kevés ráfordítással előállított jól kenhető festék, s ennek érdekében az egészségre káros anyagok használatától sem riadnak vissza.

Milyen színeket válassz?

Nem kell komolyabb lakberendezési ismeretekkel rendelkezni ahhoz, hogy tudd, a színekkel való játék hozzájárulhat otthonod barátságosabbá tételéhez, kifejezheted vele személyiségedet, passzolhat a falak színe a bútorokhoz, vagy éppen a terek méretét növelheted segítségükkel.

Szeretnéd tudni, milyen színekkel milyen hatást érhetsz el? Négy tippel szeretnék segíteni ehhez!

  1. Elsőként fontos tudnod, hogy a világos színűre festett falak a fényt visszatükrözve gyakorlatilag nagyobbnak mutatják a teret, mint amekkora valójában. Ha kicsi a lakásod, vagy egy szobát szeretnél tágasabbnak látni, érdemes a világos árnyalatok mellett döntened. Nem csak a fehér az egyedüli alternatíva, hanem a narancs, a kék, vagy a zöld világosabb árnyalatai is megfelelő választásnak bizonyulnak. Ha a falakra tükröket teszel, ezzel az apró trükkel is nagyobbnak látszik majd a helyiség.
  2. Másodszor érdemes tisztában lenned azzal, hogy az előzővel ellenben a sötét színek nyilvánvalóan szűkítik a teret, vagyis a fényt elnyelve kisebbnek mutatják a helyiségeket. A gyakori hangulatváltozásokkal és depresszióval küzdők számára nem szokták javasolni a sötét tónusokat, de természetesen ha szereted ezeket, és passzolnak a választott lakberendezési irányzathoz is, akkor minden további nélkül ajánlottak Számodra is. A megfelelő tájolás, és ablakméretek mellett divatos és modern megjelenést kölcsönözhetsz az egyes helyiségeknek a sötét falakkal.
  3. Harmadsorban lényeges, hogy a hangulatra az olyan meleg színek, mint a narancssárga, vagy a sárga egyes árnyalatai garantáltan jó hatással vannak. Harmóniát és az otthonosság érzetét kölcsönzik ezek a lakásnak, és szinte bármely helyiségben jól mutatnak.
  4. Negyedrészt pedig hasznos lehet tudnod, hogy egyre többen választják napjainkban a kombinált színeket, melyekkel különleges hatás érhető el. Ha nem szeretnéd, hogy túl sötétnek hasson a helyiség, akkor csak az egyik falat fesd be sötét árnyalattal, a többi esetében dönts a világos változatok mellett.

Protektor-arajanlatkeres-belteri-feluletekre

Milyen lesz a festék a falon?

A kérdés sokakban felmerül, amikor a szakáruházakban a festékminták között keresgélnek, és garanciát gyakorlatilag nem látnak arra, hogy az adott termék a falra felkenve is azt az árnyalatot hozza majd, amit szeretnének.

Mi a megoldás ebben a helyzetben? Egészségre ártalmatlan, megfelelő színű és minőségű festéket szeretnél választani?

A Protektor beltéri falfesték az egyik legjobb választás ebben az esetben!

Miért érdemes a német hőszigetelő festékrendszer mellett dönteni? Lássuk, milyen előnyei vannak!

Előzd meg a repedéseket!

Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor a frissen festett falon, mennyezeten már a felújítás után kevéssel hajszálrepedések jelennek meg. A plafon csíkokban repedezése, és a lehulló festék megelőzhető a Protektor beltéri falfestékekkel.

A tartó elemek, a gerendák elmozdulása mind befolyással van arra, hogy a festék mennyire marad ép a falakon. A Protektor termékcsalád szakítószilárdsága korlátozott mértékű mozgást el tud viselni, vagyis lepattogás nélkül igazodik ahhoz, megfelelően tömíti a hajszálrepedéseket, megelőzi azok kialakulását.

Káros anyagtól mentes

A Protektor beltéri falfesték németországi népszerűségének egyik oka, hogy teljesen mentes mindenféle káros anyagtól, ezzel maximális biztonságot nyújtva a felhasználóknak. A vásárlók számára egyre fontosabb, hogy egészségkárosító anyagokat semmiképpen ne tartalmazzanak a festékek, s ennek a követelménynek a Protektor termékei maximálisan megfelelnek. A VOC tartalomra (mely az említett márka esetében VOC=0,000 % ) feltétlenül figyelj oda, ha festékvásárlás előtt állsz! (A VOC a károsanyag százalékos tartalmát jelenti. Minél kisebb, annál jobb. A 0% jelenti azt, hogy egészségre ártalmatlan. Minden, 0%-tól nagyobb érték már tartalmaz káros anyagot!)

Megelőzi a penészesedést

Természetesen csak egy falfestéktől elvárni, hogy a penész elkerülje otthonod, hiba volna, hiszen az ingatlan használatának jellemzői, a szellőztetés és a fűtés is fontos szerepet játszanak ebben, de tény, hogy a Protektor beltéri falfesték nagymértékben csökkenti a penész kialakulásának kockázatát.

A szoba jobb oldala a Protektor festékkel lett lefestve, a bal oldalára elfogyott a festék. Egyértelműen látszódik, hogy a lefestett részen nem jött elő a penész.

A szoba jobb oldala a Protektor festékkel lett lefestve, a bal oldalára elfogyott a festék. Egyértelműen látszódik, hogy a lefestett részen nem jött elő a penész.

Gyakorlati tapasztalatok támasztják alá, hogy a penészgátló hatás mennyire megbízhatóan érvényesül. Egyik ügyfelünk ugyanis egyik szobáját kifestette a Protektor festékkel, és mivel maradt neki még belőle, s nem szerette volna, ha kárba vész, így egy másik helyiség egy részére felkente. Megdöbbentően tapasztalta a különbséget körülbelül egy év múlva, amikor egyértelműen látszott, hogy a Protektorral kezelt falrész teljesen penészmentes maradt, míg mellette, a régi festéken jelentősen elterjedt a penészgomba.

Csökkenthetőek a fűtési költségek egy falfesték használatával?

A Protektor festékkel csökkenni fognak a fűtési költségek. (Falszárító hatása jelentős, így kevésbé vezetik el a hőt, ezen felül a fűtéskor keletkező meleget visszaverik a helyiségbe, tovább fokozva a hőérzetet.)

Létezik olyan festék, amely tartós, gátolja a penész kialakulását, az egészségre sem káros, és még javítja a hőérzetet is?

Tarts velem a továbbiakban is, és megtudhatod, hogyan lehetséges ez!

Hőszigetelésre a legtöbben polisztirolt, kőzetgyapotot használnak, melyek vastag réteget képezve teszik lehetővé a meleg lakáson belül maradását. Ennek költségvonzata nem elhanyagolható, ám tény, hogy eredményesnek bizonyul.

Ezzel szemben a Protektor festékek más energetikai elven működnek, mint a külső falakon használatos szigetelések.

Milyen elven hőszigetel a Protektor termékcsalád?

A festékben apró kerámiagömbök találhatóak meg, melyek az emberi szem számára láthatatlan hullámhosszúságon tükrözi vissza a meleget otthonodba. A falak éppen a nem látható hullámhossz miatt nem tűnnek fényesnek, így a kellemes érzetet kelt látványuk.

A vásárlói tapasztalatok azt mutatják, hogy az egyébként ráfűtést igénylő hideg téli estéken, éjszakákon sem kell plusz költségekbe verni magad a fűtést illetően, ugyanis a helyiségek a kerámiagömbös festéknek hála tovább melegek maradnak. Ez napjaink gázárait szemlélve cseppet sem elhanyagolható gényező!

Szeretnéd kipróbálni azt a terméket, amely számos kedvező tulajdonságával már sokak otthonában helyet kapott?

Ha szeretnél árajánlatot kérni, ehhez csak a kifestendő fal és plafon méretet kell megadnod négyzetméterben, és mi pontosan meg tudjuk mondani, mennyi kiadással kell számolnod a festést illetően.

Abban az esetben, ha elsődleges szempont az ár, akkor nagy valószínűséggel a Protektor nem nyeri majd el tetszésed. Viszont ha az időtálló minőség, a káros anyagtól való mentesség és a hatékonyság is fontosak Számodra, akkor megéri a népszerű Protektor termékek mellett letenni voksod!

Megoldható a festékkel a házilagos felújítás is?

Mivel egyszerűen felvihető, és kitűnő fedőképességet biztosít a termék, így akár saját magad is nekiláthatsz a festésnek. Ha nincs időd erre, akár megbízható szakembert is tudunk ajánlani Számodra, de az általad ismert profi is könnyedén boldogul majd a Protektorral.

Válaszd a minőséget otthonod felújításakor, és tartozz Te is az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Protektor festékcsalád használóinak népes családjába! Tudd meg, mennyibe fog kerülni a lakásod méreteihez elegendő festék!

shares