Protektor tetőfesték a kellemesebb tetőtéri hőmérsékletért

Megoldást keres a tetőterek hőszigetelésére, de eddig egyetlen módszer sem vált be? Hallott már a Protektor hőszigetelő festékről?

A világhálón kattintgatva szakmai portálokon és fórumokon gyakran olvasni az ingatlan tulajdonosok azon problémájáról, miszerint képtelenek védekezni a nyári hőség és a téli hideg ellen a tetőtér helyiségeiben. Míg nyáron a betoncserepek alá beszorul a meleg, addig télen még komoly fűtési költségek ellenére sem bizonyul megfelelőnek a belső mikroklíma.

Létezik megoldás ezekre a problémákra, vagy kénytelen lesz továbbra is a hőmérséklet alakulásától függővé tenni saját komfortérzetét?

 • Megelégelte, hogy a nyári kánikulában képtelenség megmaradni otthonában?
 • Nem hajlandó többet hatalmas számlákat fizetni a téli időszakban?
 • Szívesen töltené idejét a forró hónapokban olyan lakásban, amely hűs menedékként szolgálja kényelmét?

A Protektor hőszigetelő festék egyszerű, elérhető árú megoldást kínál a helyzetre!


Tetőfesték a nyári felmelegedés ellen

Protektor tetőfesték hővisszaverő tulajdonsággal

Protektor tetőfesték hővisszaverő tulajdonsággal

A nyári hónapokban sokszor még a méregdrágán üzemelő klímaberendezés ellenére is forróság uralkodik a lakásban. Létezik azonban egy olyan festék, melyet a tető hővédelmének céljából fejlesztettek ki. A megfelelő padlás szigeteléssel együtt nyáron akár több fokkal kevesebbet mérhet majd otthonában, ha ezzel az egyszerűen felhasználható anyaggal tesz a hővédelem érdekében.

Miben különbözik a Protektor  névre hallgató hőszigetelő festék a hagyományos festékektől?

Jogosan merülhet fel a kérdés Önben, hogy mit tud egy egyszerű festék, amellyel biztosítani tudja a tetőtér hőszigetelését. A válasz egészen egyszerű, a titok az összetételben rejlik.

A Protektor hőszigetelő festék ugyanis apró kerámia gömböcskéket tartalmaz, amelynek köszönhetően a napsugárzás akár 85%-át képes visszaverni a felületre felvitt festék. Kitűnő választásnak bizonyul tetőcserépre, fémre, palára, vagy akár zsindelyborítású tetőkre is. A kerámiafesték többszázféle színben beszerezhető, és vadonatúj hatást kelt a tetőre felvitelt követően még évekig.

Miért érdemes a Protektor mellett döntenie?

 • Nyáron akár több fokkal kevesebbet mérhet otthona helyiségeiben a termék használatával.
 • A hővisszaverésnek köszönhetően a belső levegő nem veszi át a kinti forróságot, így komfortérzete megsokszorozódik majd otthonában.
 • A termék gondoskodik a tető vízzárásáról is.
 • Felülete rugalmas, nem repedezik, így időtálló minőséget biztosít.

webképek

Kétségtelen, hogy jól hangzanak ezek az előnyök, de mi a helyzet a felvitellel? Muszáj lesz szakemberre költenie, vagy megoldhatja saját maga is a Protektor termékkel a hőszigetelést?

Nagy előnye a festéknek, hogy rendkívül egyszerűen használható, és gyakorlatilag mindenféle szaktudás nélkül, hengerrel, ecsettel, vagy szórópisztollyal felviheti a kívánt felületre.

A takarékoskodás és a kellemes belső mikroklíma megteremtése mellett azonban számos egyéb előnnyel is rendelkezik a Protektor termékcsalád nagy népszerűségnek örvendő tagja:

 • Mivel nem ereszti át a vizet, így az esővízben természetesen jelen levő sók, savak, ásványi anyagok nem szivárognak be fentről az épületekbe, és nem károsítják azokat.
 • A kerámiafesték ellenáll a savaknak, sóknak, ózonnak, és az UV-sugárzás sem károsítja azt.
 • Kitűnő ellenálló képességének köszönhetően időtálló minőségben szolgálja a hőszigetelést, ráadásul sokáig újszerű megjelenéssel.
 • Akár extrém időjárási körülmények esetén is véd a Protektor terméke a nedvességtől, s ezzel egyidejűleg a rothadástól.
 • A hőszigetelő festék rugalmasságát megőrzi –40 és +150 °C között, a hagyományos festékek esetében megjelenő repedések nagy része tehát kiküszöbölhető a Protektor használatával.
 • A termék felvitele után nem kell tartani a gombák, mohák, algák megjelenésétől sem, így a tető nem fog „bezöldülni”.

A Protektor hőszigetelő kerámiafestékből szükséges mennyiséghez kérje szakembereink tanácsát!

Nincs más dolgod, mint négyzetméterben megadni a hőszigetelendő felület nagyságát, és segítünk kalkulálni a várható költségekkel! 

Árajánlatot kérek!